FMRNt s-a clasificat pe locul 4 la competiția EDEN 2015 - Destinații turistice de excelență cu tema turismul și gastronomia locală
http://turism.gov.ro/marginimea-sibiului-destinatie-eden - detalii aici
Motive pentru o vizită la GASTROFEST 2015


- Degustarea ca spectacol:
Meritați un spectacol gustativ. Deliciile montane sunt diverse și sunt rare momentele când producătorii montani își expun realizările și îndemânările. Probabil vă sunt cunoscute promovările bucatelor montane tradiționale. Acum aveți ocazia să le vedeți și să ascultați povești legate de ele.

- Un prânz memorabil:
Pentru cei care unui weekend i se dă importanță deosebită vizita la GASTROFEST este o astfel de ocazie. Mâncare sănătoasă, muzică specifică, atmosferă rustică, antren. Veți avea ocazia de a afla mai multe despre zona de munte și despre modul în care se poate trăi și munci aici. Veți păstra în memorie pentru mult timp aceste zile de sărbătoare generatoare de nostalgii.

- Aprovizionare cu produse alimentare montane sănătoase
La festivalul GASTROFEST veți găsi nu numai produse alimentare care se prepară pe loc și sunt servite calde. Veți găsi aici produse pregătite pentru păstrare din care aveți ocazia să vă faceți provizii pentru iarnă. Dacă nu le veți găsi, cel puțin veți crea contacte și veți stabili o relație comercială pe termen lung.